PRIJATELJI BAŠTINE - AMICI HEREDITATIS | 10310 Ivanić-Grad, Školska 12

INDUSTRIJSKA BAŠTINA IVANIĆ-GRADA

Industrijska baština Ivanić-Grada obuhvaća period intenzivnog industrijskog razvoja Ivanić-Grada nakon 2. svjetskog rata kada započinju sveobuhvatna istraživanja nafte i plina na područja grada i šire okolice.

Prvi istraživački radovi u ivanićkom kraju datiraju s početka 20. stoljeća. Ta inicijalna potraga za naftom rezultirala je pronalaskom prvih kapi nafte iz ovog kraja 1949. godine kada je u proizvodnju pušteno prvo od sedam naftnih polja koja djeluju na širem području Ivanić-Grada, polje Križ-Šumećani. Krajem 1962. godine otkriveno je, 3046 metara dubokom bušotinom, polje Ivanić te je u studenome 1963. godine počelo s radom cijelo naftno polje Ivanić. 60-tih i 70-tih godina osnivaju se brojne tvrtke na području grada: MEBA; kasnije Ivanićplast, Ivasim; kemijska industrija, TMPK; metaloprerađivačka industrija, ANTILOP; tekstilna industrija, 6.MAJ, kasnije Ivakarton, kartonaža, Agroposavina i brojne druge.

Industrijalizacija je donosila napredak i blagostanje, gradile su se nove škole i vrtići, trgovački centri, upravna središta i industrijska postrojenja, u polu ruralnim sredinama dizale su se prve stambene zgrade modernih vizura. Ivanić-Grad je bio kolijevka izobrazbe radnih ljudi, raznih struka i razina, za potrebe cijelog nekadašnjeg INA-Naftaplina i drugih tvrtki koje su mijenjale gospodarski razvoj grada.

Istraživanja nafte i plina na području Ivanić-Grada Kloštar Ivanića i Križa za potrebe industrijske proizvodnje intenziviraju se nakon 2. svjetskog rata. Prva bušotina na ovom području Križ-1 nalazi u Šumečanima nedaleko Ivanić-Grada. INA je osnovana 1. siječnja 1964. spajanjem Naftaplina Zagreb, Rafinerije nafte Rijeka i Rafinerije nafte Sisak. Prvih dana djeluje pod nazivom Kombinat nafte i plina, a 31. prosinca iste godine dobiva današnje ime.

U Ivanić-Gradu djeluje i rafinerija plina ETAN na području Gornjeg Šarampova te brojne druge tvrtke vezane uz naftu i plin; Crosco naftni servis d.o.o., STSI d.o.o., Plinacro d.o.o. Ina d.d. i druge tvrtke i dalje su poslovno aktivne i djeluju na području Ivanić-Grada.

Više informacija: www.ina.hr

Tvrtka PROMAJSKA-MEBA iz Zagreba osniva 1962. godine pogon za proizvodnju predmeta iz plastičnih masa u Ivanić-Gradu. Tijekom svojeg postojanja tvrtka u nekoliko navrata mijenja ime da bi od 1980tih godina dobila ime Ivanićplast. Od 2019. nalazi se u vlasništvu Bemis EMEA grupe. Tijekom godina Ivanićplast je postao vodeće poduzeće u jugoistočnom dijelu Europe za proizvodnju wc sjedala. Ivanićplast godišnje proizvede oko 450.000 wc sjedalo od čega se 80% izvozi na strana tržišta. Proizvodni asortiman Ivanićplasta broji oko 60-tak modela različitih wc sjedala poznatijih pod brand name-om Bello.

Više informacija: www.ivanicplast.hr

Tvrtka PROMAJSKA-MEBA iz Zagreba osniva 1962. godine pogon za proizvodnju predmeta iz plastičnih masa u Ivanić-Gradu. Tijekom svojeg postojanja tvrtka u nekoliko navrata mijenja ime da bi od 1980tih godina dobila ime Ivanićplast. Od 2019. nalazi se u vlasništvu Bemis EMEA grupe. Tijekom godina Ivanićplast je postao vodeće poduzeće u jugoistočnom dijelu Europe za proizvodnju wc sjedala. Ivanićplast godišnje proizvede oko 450.000 wc sjedalo od čega se 80% izvozi na strana tržišta. Proizvodni asortiman Ivanićplasta broji oko 60-tak modela različitih wc sjedala poznatijih pod brand name-om Bello.

Više informacija: www.ivanicplast.hr

Tvrtka je nastala zbog potrebe rastuće proizvodne industrije za tiskanjem raznih obrazaca (tiskara), te kasnije i kao kartonaža, za ambalažu proizvoda. Radila je za sve industrije, od Kraša, TEP-a, farmaceutske industriju, trgovačkih djelatnosti i sl.

Preseljenjem u Industrijsku zonu u nove pogone odvojili su se pogoni pod nazivom:  IVA KARTON  i 6.MAJ- TISKARA. Tvrtke danas više nisu poslovno aktivne.

Tvrtka je osnovana 1974. godine s ciljem proizvodnje kemijskih proizvoda primarno korištenih u preradi nafte, koja se razvila u modernu kemijsku tvrtku IVASIM d.o.o.

Činjenica da je tvrtka smještena u srcu naftnih polja bila je vodič kroz razvoj proizvodnog programa IVASIM-a. Početno proizvodno usmjerenje bilo je proizvodnja specijalnih sintetičkih maziva i različitih sredstava za odmašćivanje, pranje i čišćenje, namijenjenih organizacijskim dijelovima INE koji se bave pridobivanjem nafte, te rafinerijama i drugim djelatnostima koje to opslužuju.

Tijekom 1980-tih tvrtka Ivasim dobiva podružnicu za proizvodnju i razvoj osobih računala, poznatija kao IVEL – Ivasim elektronika. Tvrtka je razvijala osobna računala koja su se koristila u srednjim školama na području cijele Hrvatske. Najpoznatije računalo, IVEL ULTRA, bilo je kompatibilno s Apple II računalom.

Više informacija: www.ivasim.hr

U Ivanić-Gradu se 1973. godine osniva tvrtka TMPK -Tvornica metalnih proizvoda i konstrukcija. Od 2000. godine društvo posluje pod nazivom IMPK – Industrija metalnih proizvoda i konstrukcija d.o.o., koje je u privatnom vlasništvu. Kontinuirano je nastavljena djelatnost prerade metala u međusobno povezanim pogonima ljevaonice, strojne obrade, bravarije, te izrade i ugradnje PVC stolarije. Osim izrade nove opreme i dijelova, tvrtka obavlja remonte i popravke razne industrijske opreme, kao i bravarske radove, usluge strojne obrade na dostavljenom materijalu i izradu rezervnih dijelova za industriju. Tvrtka je i danas poslovno aktivna:

Više informacija: www.impk.biz

Tijekom 1980-tih tvrtka Ivasim dobiva podružnicu za proizvodnju i razvoj osobih računala, poznatija kao IVEL – Ivasim elektronika. Tvrtka je razvijala osobna računala koja su se koristila u srednjim školama na području cijele Hrvatske. Najpoznatije računalo, IVEL ULTRA, bilo je kompatibilno s Apple II računalom.

Ivel Ultra ili Impuls 9020 bilo je Apple II kompatibilno računalo koje je proizvodila hrvatska tvrtka Ivasim iz Ivanić Grada. Glavni dizajner ovog računala bio je Branimir Makanec. Ovo računalo je bilo kompatibilno s računalom Apple II, i imalo je dvije disk jedinice od 5 1/2 inča, te karticu sa Zilog Z80 mikroprocesorom što je omogućavalo korištenje CP/M operacijskog sustava te velikog broja poslovnih programa koji su bili dostupni za CP/M. Ovo računalo koristilo se u mnogim školama i fakultetima u Hrvatskoj tijekom 1980-tih. Ivel Ultra je imao operacijski sustav IDOS koji je bio kompatibilan s Apple II DOS 3.3, ali je bio poboljšan u odnosu na originalnu inačicu. Isto tako, BASIC prevodilac je bio kompatibilan s Apple BASICom no konstruktori su poboljšali mnoge rutine tako da je Ultra bila mnogo brža u izvršavanju mnogih zadataka. Inače, Ivel Ultru se moglo pokrenuti sa sljedećim operacijskim sustavima; IDOS, DOS 3.3 i CP/M i za razliku od drugih Apple II klonova na tržištu bio je veoma napredan.

U razdoblju od 1960. do 1985. godine u Ivanić-Gradu izgrađeno je 46 objekata: 22 objekta javne namjene, 9 objekata poslovno-industrijske namjene, 15 stambenih zgrada i brojne obiteljske kuće. Od ukupno 28 stambenih zgrada u Ivanić-Gradu, 15 ih je izgrađeno u razdoblju od 1960. do 1985. godine tj. 54% ukupnog stambenog fonda.

Osam stambenih zgrada izgrađeno je u razdoblju od 1945. do 1959. godine, a njihovu izgradnju financirala je INA Naftaplin kako bi osigurala smještaj radnika koji su doseljavali u Ivanić-Grad.

Veći dio industrijskih objekata, objekata javne namjene i stambenih objekata projektirao je Projektni biro Osnova, a gradilo je poduzeće Građevinar, kasnije Moslavina. U razdoblju od 1960. do 1985. godine dominira gradnja fasadnom opekom. Iz niza objekata građenih fasadnom opekom stilski se ističu zgrade izgrađene u Moslavačkoj ulici, ulici smještenoj uz centralni gradski trg u kojoj se nalaze javni objekti.

“U centru Ivanić-Grada izvedeno je nekoliko javnih objekata koji formiraju društveno – administrativnu jezgru mjesta. Tu je uz Dom kulture s kino dvoranom, bibliotekom i narodnim sveučilištem smješten objekt društveno političkih organizacija, kao i upravna zgrada Naftaplina. Objekti su međusobno arhitektonski usklađeni, a svojim mjerilom uklopili su se u gabarit Ivanić-Grada.” (Krešimir Rubetić).

Izložba Arhitektura u Ivanić-Gradu 1960. – 1985. prikazuje transformaciju naselja Ivanić u moderan grad. Izložba obuhvaća 25 godina ubrzanog razvoja Ivanić-Grada, razdoblja u kojem je izgrađeno više od 50 objekata. Intenzivnu izgradnju Grada potaknuo je razvoj industrije nafte i plina. Izgradnju modernih objekata javne, poslovne i stambene namjene pratilo je 65%-tno povećanje broja stanovnika u tom razdoblju. Uz INA Naftaplin, kao investitora u poslovnu i stambenu infrastrukturu, veliki doprinos modernom obilježju dali su Projektni biro Osnova i građevinska poduzeća Građevinar i Moslavina.

Autorice Izložbe: Ines Mravunac, Petra Vlahek i Vlatka Berlan Vlahek.

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
Footer color

Udruga građana
PRIJATELJI BAŠTINE - AMICI HEREDITATIS, Ivanić-Grad
10310 Ivanić-Grad, Školska 12

MB: 01960938, OIB: 12863650199
RNO: 0155580
Žiro račun:
Privredna banka Zagreb d.d.
HR49 2340 0091 1101 9305 9

E-mail: prijatelji.bastine@gmail.com

Footer color